Кофраж за стени

Faresin Formwork, Италия е водещ италиански производител на кофражини системи за гражданско и индустриално строителство и се нарежда сред Петте най-големи фирми в бранша в световен мащаб. Това се дължи и на предлаганата широка гама кофражи с характеристики на истинско съвършенство, способни да се адаптират към всяка нужда и желание в света на строителството.

P Light, S100 и S120 са кофражни системи за стени на Faresin Formwork, които ефективно изпълняват всяко изискване на строителната площадка благодарение на гъвкавостта, модулността, лекотата и бързия монтаж.

Гамата P Light е идеална за обекти, на които няма подемна техника, и за жилищни, промишлени и пътни строителни дейности. Различните модули (H300, H2700 и H2500) дават възможност за постигане на височина на кофража между 2,5 и 3 метра. Линията се допълва от Серия H1500 с панели, които покриват широчина между 30 и 75 сантиметра. Всички модули се произвеждат с множество технологични отвори за покриване на всички нужди.

Кофражната система за стени от Гамата S100 също предлага големи възможности за изграждане на стени и др., като същевременно намаляват разходите за работа и монтаж. Сглобените заедно кофражи създават формата на изгражданата стена. Предлагат се в различни модули за всяка нужда, свързана с височината и ширината, като се произвеждат от стомана и алуминий и могат да се използват и в комбинация. С помощта на съответните аксесоари е възможно да се изградят и комбинации за фундаменти, бордове и подпорни стени.

Гамата кофражи за стени S120 е идеална за изграждане на стени на жилищни и промишлени сгради. Могат да се комбинират както стоманени, така и алуминиеви модули. Елементи като многофункционалните ъгли и свързващите аксесоари, които дават възможност за създаване на перфектни модули за всяка конкретна нужда, ускоряват и рационализират работата на строителната площадка.

Гамата от продукти и оборудване, изработени от стомана и алуминий, е проектирана и произведена в Италия чрез съвременен автоматизиран процес, в съответствие с високи стандарти за качество, за да се гарантира безопасност, издръжливост, лесен монтаж и работа на място.