Кофраж за колони

Решения, които могат да бъдат адаптирани към индивидуалните изисквания, работната площадка или условията на работа, за изграждане на стени с всякакъв размер.

повече

Произведени в Италия в производствения център Бреганзе, те съчетават качество, гъвкавост на аксесоарите и дълъг експлоатационен живот, в съответствие с високите стандарти за безопасност на работната площадка.
Изборът на кофражи за колони на Faresin Formwork е особено широк: предлагат се стоманени, алуминиеви и кръгли решения.

По-конкретно, стоманените решения се отнасят до кофражи за колони за изграждане на конструкции с различни размери, като се използва изключително намален брой аксесоари и се предлага бърз и интуитивен монтаж с помощта на щифтове, прекрепени към панела. Налице са също така кофражът за колони Poker 100 за изграждане на колони с променливо напречно сечение между 20×20 и 85×85 см и Poker 75 за променливо напречно сечение между 15×15 и 60×60 см.

Що се отнася до алуминиевите кофражи за армиран цимент, Faresin Formwork България предлага модели кофражи, характеризиращи се с високо ниво на лекота и модулност, които могат да се обработват изцяло на ръка. Също така от алуминий разполагаме с Poker 100 за изграждане на квадратни колони с размери между 20×20 и 85×85 сантиметра и Poker 75 за конструкции с размери между 15×15 и 60×60 сантиметра.

Накрая Faresin Formwork България предлага кръгли кофражи за колони, за изграждане на повърхности с открити покрития. Елементите се доставят на място в полуколони и предлагат бърз монтаж за бързо използване. Faresin Formwork България също така проектира кофражи за колони, които са в състояние да изпълнят най-разнообразни изисквания на клиентите.

Затвори

Гамата от продукти и оборудване, изработени от стомана и алуминий, е проектирана и произведена в Италия чрез съвременен автоматизиран процес, в съответствие с високи стандарти за качество, за да се гарантира безопасност, издръжливост, лесен монтаж и работа на място.